این روزها افراد متقاضی کاهش سن به علت مواردی متفاوت از قبیل استخدام شدن در نهادهای دولتی یا خصوصی، عدم درج سن واقعی افراد در شناسنامه به هنگام تولد آنان، عرف و فرهنگی که برای سن ازدواج در بین عموم افراد جامعه وجود دارد و قوانین سخت گیرانه ای که سازمان ثبت و احوال برای جلوگیری از تزلزل در نظر گرفته است سبب شده که فرد خواهان برای اصلاح یا تغییر سن شناسنامه ایی خود به دنبال بهترین وکیل برای کاهش سن خود باشد. برای این امر ما به شما گروه وکلای فروکیل را معرفی می کنیم که با استفاده از بهترین وکلا در زمینههای مختلف شما را یاری خواهند کرد.
مدارک لازم برای تغییر سن شناسنامه توسط وکیل تغییر سن شناسنامه چیست؟
- درخواست کتبی صاحب سند یا ولی یا وکیل قانونی متقاضی کاهش سن
- ارائه شناسنامه عکسدار و تصویری از آن
- یک قطعه عکس جدید
- اصل و تصویر حکم رشد برای اشخاص کمتر از ۱۸ سال
- اصل و تصویر مدارک مربوط به قیم یا وصی برای افراد تحت سرپرست
- فیش بانکی واریزی در یکی از شعب های بانک ملی مطابق با تعرفه های جدید
شرایط تغییر سن شناسنامه توسط وکیل تغییر سن شناسنامه چیست؟
طبق قوانین ثبت احوال افرادی می تواند برای کاهش یا افزایش سن شناسنامه ای خود اقدام کند که شرایط ذیل را مشمول شوند:
- اشخاص ۱۸ سال به بالا
- اشخاص کمتر از ۱۸ سال که دارای حکم رشد می باشند.
- پدر یا جد پدری با ارائه شناسنامه خود جهت فرزندان کمتر از ۱۸ سال
- قیم و وصی برای افرادی تحت سرپرستی خود با ارائه مدارک مستند که سمت وی را به ثبویت برساند می توانند برای کاهش سن یا افزایش آن اقدام نمایند.
مراحل تغییر شناسنامه توسط وکیل تغییر سن شناسنامه چیست؟
مطابق قوانین ثبت شده در سازمان ثبت احوال، روند رسیدگی به درخواست متقاضی اصلاح شناسنامه یا تغییر آن به صورت ذیل می باشد: ابتدا متقاضی اصلاح تاریخ تولد برای کاهش یا افزایش آن باید به دبیر خانه کمیسیون تشخیص سن اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه خود مراجعه کرده و مدارک لازم را تحویل داده و رسید آن ها را دریافت نماید. بعد از ارائه مدارک برای تغییر تاریخ تولد شناسنامه به کمیسیون تشخیص سن، تاریخ تشکیل جلسه رسیدگی به پیوست درخواست متقاضی برای کاهش یا افزایش سن ابلاغ خواهد شد. بعد از تعیین زمان جلسه دادرسی درخواست کننده تغییر سن (خواهان) مکلف است که در زمان اعلام شده با در دست داشتن شناسنامه عکسدار در کمیسیون تشخیص سن حضور داشته باشد.
در صورتی که خواهان در تاریخ ذکر شده در کمیسیون تشخیص سن حضور پیدا نکند چنانچه پرونده آماده برای اظهار نظر باشد کمیسیون تصمیم لازم را اتخاذ می کند در غیر اینصورت درخواست خواهان رد می شود. البته لازم به ذکر است که خواهان می تواند درخواست مجدد به کمیسیون تسلیم نماید. کمیسیون این اختیار را داشته که برای تشخیص صحت سن خواهان، وی را به پزشک قانونی ارجاع دهد. تصمیم کمیسیون تشخیص سن قابل اعتراض نخواهد بود و اینکه نتیجه این تصمیم حتما به خواهان ابلاغ خواهد شد. در صورتی که کمیسیون با تغییر تاریخ تولد صاحب سند موافقت نکند در خواست مجدد از سوی خواهان قابل پذیرش نیست.
چه افرادی آب زرشک استفاده کنند؟